Pico sørensen Entreprise er en mindre entreprenør virksomhed, som påtager sig både store og små arbejdsopgaver. Pico Sørensen Entreprise blev til i starten af 2014 og er stiftet af Christian Pico.

Kvalitet er gennemgående i alt vores arbejde og vi ved hvor vigtig tillid og troværdighed er for vores kunder, derfor bestræber vi os altid på at levere et færdigt stykke arbejde til den aftalte tid.

Kundernes ønsker og behov bliver vægtet højt hos os og det er uanset om det drejer sig om mindre serviceopgaver, større ombygninger eller nybyggerprojekt. Via vores brede netværk af professionelle samarbejdspartnere, kan vi løfte alle opgaver. Pico Sørensen Entreprise er hundrede dansk håndværk, leveret af danske håndværkere.

Pico Sørensen
Grundlægger af virksomheden Pico Sørensen har over 10 års erfaring med tømmerfaget. Han er 3 generation i murerfirmaet Pico sørensen som nu har eksisteret i over 40 år.

Geografi
Vi er geografisk placeret centralt på sjælland og påtager os opgaver på hele sjælland. Vi er dog altid interesseret i at høre fra interesserede kunder, uanset den geografiske beliggendehed.

Privat og erhverv
Vi har kompetencer til både at yde hjælp til private og erhvervs kunder. Vi har stor erfaring med opbygning af erhvervs lokaler i form af kontorer, lagre, større tagkonstruktioner og facade. Hos vores private kunder har vores primære arbejdsområder været tage, døre og vinduer, lofter, vægge, gulve, køkkener og badeværelser.

Er du interesseret i at høre mere er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende tilbud.